fbpx
Previous slide
Next slide

Dinerkaart

Menu van de Chef
€49,75

  • Tartaar ossenworst

    bieslook | rode ui | augurk | truffelmayonaise | krokantje van bladerdeeg

  • Ossenstaartbouillon

    asperges | tuinkruiden

  • Runderentrecôte

    rösti | rode wijnjus

  • OF
  • Roodbaarsfilet

    lenterisotto | schaaldieren Hollandaise saus

  • Parfait van oreokoekjes

    chocolade | vanillecrumble

  • Ook te bestellen als:
    3 gangen met soep € 38,00 p.p
    3 gangen met koud voorgerecht € 43,00
    gerechten zijn ook los te bestellen

Kindermenu
€15,00

  • Tomatensoep

    gebonden

  • Hamburger of vis

    gebakken | frietjes | verse groenten | appelmoes | mayonaise

  • Kinderijsje

    verrassing uit onze grote schatkist

Verrassingsmenu
€ 62,50

  • Een speciaal door ons keukenteam samengesteld vijf gangen menu. Wij adviseren u graag een passende wijn bij dit menu.
    Het verrassingsmenu kunt u bestellen tot 20.00 uur en wordt alleen per tafel geserveerd.

Om mee te beginnen

  • Broodplank | 2 broodsoorten | aioli | kruidenboter | olijventapenade | olijfolie € 7,25
  • Aperitiefplank | 2 gedroogde ham soorten | 2 worstsoorten € 12,50

Voorgerechten

Voorgerechten vegetarisch en veganistisch

Soep

  • Tomatensoep | gebonden € 7,25
  • Ossenstaartbouillon | asperges | tuinkruiden € 7,00
  • Uiensoep | broodje gegratineerd met kaas € 7,50
  • Aspergesoep | gebonden | asperges | bieslook € 7,75

Warme voor- en tussengerechten

Warm voor- en tussengerecht vegetarisch

  • Asperges benedict | brioche | asperges | spinazie | gepocheerd ei | Hollandaisesaus € 15,75

Hoofdgerechten

  • Varkenshaasmedaillons | gegratineerd | truffel-Pecorinokaas | romige cognacsaus € 28,00
  • Asperges traditioneel | asperges | ham | gekookt ei | nieuwe aardappels | Hollandaisesaus € 28,75
  • Suprême van parelhoenfilet | krokante polenta | saus van mango en specerijen € 28,50
  • Kalfslever | gebakken | spek | ui | appel € 28,75
  • Kalfsbiefstukjes | geroosterde rosevalaardappel | rode wijnjus € 30,50
  • Hollandse dikbil |saus van gerookte knoflook | 350 gram € 30,50
  • Lamsfilet | asperges | geroosterde rosevalaardappel | honing-tijmjus € 32,50
  • Tournedos | geroosterde rosevalaardappel | sjalottensaus € 33,50

Vegetarische gerechten

  • Gratin van asperges | ravioli | truffel | bosui € 19,75
  • Romige risotto | kokosmelk | kurkuma | geroosterde bloemkoolroosjes | shiitake | tuinerwten | rucola | vegan en glutenvrij € 19,25

Visgerechten

  • Tonijnsteak | roerbak van snijbieten | saffraanjus € 29,75
  • Zalmfilet | asperges | schaaldieren Hollandaise saus €29,50
  • Zeetong | 500 à 600 gram | in boter gebakken € 45,50

    (supplement vers fruit | gember meerprijs € 2,50)