fbpx
Previous slide
Next slide

Vier de liefde middenin de bossen op de Veluwe

Restaurant Campman is de perfecte locatie voor uw bruiloftsfeest. De rust en ruimte van de bossen in het Renkums Beekdal zorgen voor een prachtig decor voor uw feest. Binnen ervaart u een sfeervolle en persoonlijke ambiance waar onze medewerkers het u graag naar uw zin maken. In de zomermaanden kunt u gebruikmaken van ons terras waardoor u ook de prachtige omgeving bij uw bruiloftsfeest kunt betrekken.

Vier zalen tot uw beschikking

Onze vier zalen zijn geschikt van 10 tot ongeveer 250 personen. Is uw gastenlijst langer? Dat is geen enkel probleem. Door meerdere zalen te combineren, kunnen we de ruimte naar uw wensen aanpassen. Wij verzorgen uw bruiloftsfeest volledig op maat. De inrichting van de zaal bepaalt u zelf, net als de aankleding en de voorzieningen. De zalen zijn voorzien van de benodigde apparatuur voor entertainment. Ook is er airconditioning aanwezig voor een aangenaam klimaat.

160 jaar horecaervaring

Bij Restaurant Campman profiteert u van ruim 160 jaar horecaervaring waarmee wij u een onvergetelijk bruiloftsfeest kunnen bezorgen. Samen met uw gasten geniet u van een receptie, een heerlijk diner of een feest om de liefde te vieren. Speciale wensen nemen wij graag in behandeling.

Wilt u uw wensen bespreken?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bruiloftsfeest bij Restaurant Campman? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon. Wij zijn bereikbaar via 0317-312221. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om uw wensen te bespreken. Laat u verrassen door onze mogelijkheden. Bij ons viert u het bruiloftsfeest van uw dromen.

Wilt u meer informatie?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Restaurant Campman
Hartenseweg 23
6871 NB Renkum
Tel: +31 (0) 317 312221
info@restaurantcampman.nl