Restaurant Campman Hartenseweg 23 6871 NB Renkum ma-za vanaf 08.00 uur zo vanaf 09.00 +31 (0) 317 312221

Congressen

Volledigverzorgd congres bij Restaurant Campman

Bent u op zoek naar een locatie voor een congres? Dan vindt u bij Restaurant Campman waar u naar op zoek bent. Onze vier zalen zijn ingericht voor groepen tot wel 250 personen, maar het is ook mogelijk meerdere zalen te combineren om zo meer ruimte te creëren. Onze moderne horecavoorzieningen zorgen voor extra toegevoegde waarde tijdens u congres.

Aanwezigevoorzieningen

Iedere zaal kan worden ingericht zoals u dat wilt. De benodigde apparatuur is aanwezig, net als airconditioning voor een aangenaam klimaat. Restaurant Campman is gelegen middenin de bossen in het Renkums Beekdal. De natuurrijke omgeving doet dienst als schitterend decor voor uw congres. Tussen de lezingen door is een wandeling dan ook zeker aan te raden. In de zomermaanden kunt u bovendien gebruikmaken van het aangrenzende terras.

Uwcongres volledig op maat

Voor iedere gelegenheid verzorgen we bij Restaurant Campman de juiste ambiance. Aan de hand van uw wensen verzorgen we de complete inrichting van de ruimte, zodat u uw gasten goed voorbereid op onze locatie kunt ontvangen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw congres in een van onze zalen.

Uwcongres bij Restaurant Campman

Wilt u meer informatie over het organiseren van uw congres bij Restaurant Campman? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0317-312221. U kunt ook een e-mail sturen naar info@restaurantcampman.nl. Na ontvangst van uw bericht nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. We bespreken graag uw wensen voor een congres op onze locatie.