fbpx

Een heerlijk kerstdiner thuis met Restaurant Campman

De kerstboom staat, de kerstmuziek klinkt uit de speakers en de tafel is gedekt met mooi servies. Het is kerst. Restaurant Campman staat zoals ieder jaar voor u klaar met de heerlijkste kerstgerechten die u gemakkelijk thuis op tafel kunt zetten.
U hoeft geen uren in de keuken te staan en toch geniet u van een restaurantwaardig diner: in de gezelligheid van uw eigen huis en op de tijd dat het u goed uitkomt. Met het Restaurant Campman takeaway kerstdiner gaat u ontspannen de kerst tegemoet.

Restaurant Campman takeway kerstdiner

Ons kerstdiner is zeer divers en heeft voor iedere eter een lekkere keuze. Zo vindt u in het voor- tussen- en hoofdgerecht steeds een keuze voor wild vis, vlees en vegetarisch. Het volledige menu vindt u hier. De uiterste besteldatum voor de kerstgerechten is maandag 21 december.

Bestellen, ophalen en dan?

Wanneer u uw favoriete gerechten en de dag van ophalen aan ons heeft doorgegeven, zorgen wij ervoor dat op 24, 25 of 26 december tussen 11.00 en 13.00 uur de gerechten voor u klaarstaan.
Natuurlijk sturen wij u niet met enkel het eten naar huis. Wij zorgen voor een duidelijke gebruiksaanwijzing en instructies bij alle gerechten. U kunt hierin precies vinden hoe u de gerechten thuis kunt bereiden. Kijkt u liever naar een filmpje? Dat kan ook. Op onze website vindt u filmpjes die precies laten zien hoe u de gerechten bereidt en daarbij geven we u zelfs tips voor een mooie opmaak van de borden. Succes gegarandeerd!

Oud en nieuw

Voor oud en nieuw kunt u zoals altijd onze heerlijke salades bestellen. Wat denkt u van bijvoorbeeld een verse waldorfsalade of een heerlijke Russische eisalade? De salades zijn te bestellen in porties vanaf 2 personen en kunt u op 31 december tussen 11.00 en 12.00 uur bij ons ophalen. De uiterste besteldatum voor de salades is maandag 28 december.

Speciale wensen en allergieën

Natuurlijk willen wij dat iedereen kan genieten van een heerlijk kerstdiner aan huis. Daarom is het bij ons geen probleem om even contact op te nemen als iemand in uw gezelschap een allergie heeft of als u speciale wensen heeft. Bel ons hiervoor even op 0317-312221 of stuur een mailtje naar info@restaurantcampman.nl.

Wij wensen u heerlijke feestdagen en zien u graag op een van de afhaaldagen bij Restaurant Campman.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *