fbpx

Restaurant Campman viert de officiële start van het wildseizoen

Als echte wildliefhebber kijkt u er vast al naar uit: de opening van het culinaire wildseizoen op zondag 13 oktober 2019 aanstaande. Bij sommige restaurants staat wild het hele jaar door op de kaart, maar vanaf de 15e wordt de jacht op de fazant en de haas officieel geopend. Het seizoen duurt vervolgens tot en met het einde van het jaar. Wild wint aan populariteit in Nederland. Samen met het lams-, mossel- en aspergeseizoen is het een van de belangrijkste culinaire seizoenen in ons land.

WildFair op zondag 13 oktober 2018

Ter ere van de opening van het culinaire wildseizoen organiseert Restaurant Campman voor de vierde keer de WildFair. Deze vindt plaats op zondag 13 oktober van 11.00 tot 17.00 uur bij ons restaurant in Renkum.
Uiteraard kunt u de lekkerste wildgerechten komen proeven, maar er zijn ook diverse standhouders op het gebied van jachthonden aanwezig. U kunt demonstraties bijwonen of met uw eigen hond deelnemen.
De WildFair wordt op zondagochtend om 11.00 uur geopend door de jachthoornblazers. Wilt u meeblazen? Neem dan gerust uw eigen jachthoorn mee.

Meer informatie over de WildFair

Bent u benieuwd naar de aanwezige standhouders of de andere activiteiten die tijdens de WildFair worden georganiseerd? Neem dan een kijkje in het volledige programma. Graag tot ziens op zondag 13 oktober!
https://www.restaurantcampman.nl/wildfair/