Restaurant Campman Hartenseweg 23 6871 NB Renkum ma-za vanaf 08.00 uur zo vanaf 09.00 +31 (0) 317 312221

Wageningen


RestaurantCampman: al jarenlang een familiebedrijf in Wageningen

Middenin de bossen tussen Wageningen en Renkum vindt u Restaurant Campman, een echt familiebedrijf. Zeven dagen per week kunt u bij ons terecht voor ontbijt, lunch en diner. Maar ook voor een heerlijke kop koffie met (of zonder) stukje gebak staan wij voor u klaar.


Lunchenof dineren tijdens uw fiets- of wandeltocht in Wageningen


Dankzij de ligging in de bosrijke omgeving van Wageningen is ons restaurant dé plek om uw fiets- of wandeltocht even te onderbreken. Geniet van de seizoensgerechten op onze kaart onder het genot van een heerlijke wijn van onze uitgebreide wijnkaart. Lunchen of dineren in Wageningen doet u bij Restaurant Campman volledig in stijl. Uiteraard kunnen we met onze gerechten ook rekening houden met de jongste leden van het gezin. Geef gerust uw wensen door aan onze medewerkers.

Sfeervoleten in de buurt van Wageningen bij Restaurant Campman

Als u sfeer- en smaakvol wilt eten in de buurt van Wageningen bent u bij Restaurant Campman aan het juiste adres. Onze dinerkaart bestaat uit traditionele gerechten die onze koks op eigentijdse wijze bereiden. Kies uw favoriete gerecht uit een van onze menu’s of dineer a la carte. Probeer ook zeker wat ruimte over te houden voor het toetje, want onze dessertkaart is om uw vingers bij af te likken.

Directuw lunch of diner reserveren

Wilt u reserveren voor een lunch of diner bij Restaurant Campman? Neem dan contact met ons op via 0317-312221 of vul het contactformulier op onze website in. Uiteraard bent u ook van harte welkom om zonder reservering langs te komen in ons restaurant. Met alle plezier zoeken we een geschikt tafeltje voor u uit.