fbpx
Previous slide
Next slide

Een eervolle locatie voor uw condoleance

Bij Restaurant Campman verzorgen we iedere gelegenheid tot in de puntjes. Onze zalen zijn niet alleen beschikbaar voor feestelijke gebeurtenissen, maar ook voor de verdrietige. Zo kunt u bij ons een condoleance laten plaatsvinden. Aan de hand van uw persoonlijke wensen richten wij een ruimte voor u in waar u in alle rust uw gasten kunt ontvangen.

Zalen met benodigde voorzieningen

We beschikken over vier zalen die toegang bieden tot ongeveer 250 personen. Als u meer ruimte nodig heeft, is het mogelijk om meerdere zalen te combineren. In de zalen is diverse apparatuur aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Bovendien heeft u in de zomermaanden toegang tot het aangrenzende terras met uitzicht over de prachtige natuur van het Renkums Beekdal.

Uw gelegenheid volledig naar wens

Als u op zoek bent naar een kalme, natuurrijke omgeving voor uw condoleance bent u bij Restaurant Campman aan het juiste adres. Ons restaurant is gelegen middenin de bossen van de Veluwe tussen Renkum en Wageningen. Met meer dan 160 jaar horecaervaring weten we wat onze gasten nodig hebben en houden we rekening met uw persoonlijke wensen. Wij zorgen voor een eervolle condoleance die aan al uw wensen voldoet.

Kom langs om de mogelijkheden te bespreken

Wilt u de mogelijkheden voor een condoleance in Restaurant Campman bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0) 317 312221 , maar ook per e-mail kunt u ons bereiken. Kom gerust langs voor een persoonlijk gesprek en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.