fbpx
Previous slide
Next slide

Stijlvol vergaderen bij Restaurant Campman

Vergaderen is van maar weinig mensen een favoriete tijdsbesteding. Maar wat als u met uw collega’s kunt samenkomen op een sfeervolle locatie, middenin de bossen op de Veluwe? Bij Restaurant Campman maken we uw zakelijke bijeenkomsten graag zo aangenaam mogelijk. Wij zorgen dat al uw benodigde voorzieningen voor u klaar staan, zodat u zich kunt richten op een vruchtbare vergadering.

Beschikbare vergaderzalen

Bij Restaurant Campman beschikken we over vier zalen die als vergaderzaal kunnen worden gebruikt. Onze zalen zijn geschikt voor groepen tot 250 personen. Als u een vergaderzaal met een groter gezelschap wilt reserveren, zullen wij meerdere zalen voor u samenvoegen. In de zalen is de benodigde apparatuur en airconditioning aanwezig. In de zomermaanden kunt u bovendien gebruikmaken van het aangrenzende terras met uitzicht over de omliggende bossen.

Uw vergaderzaal volledig naar wens

De vergaderzaal wordt volledig aan de hand van uw wensen ingericht. Wij horen graag uw voorkeuren wat betreft setting en inrichting van de zaal, een lunch of een diner. Ook kunnen wij u adviseren over andere beschikbare mogelijkheden. Met onze jarenlange horecaervaring kunt u rekenen op professionele begeleiding bij de reservering van uw vergaderzaal.

Vergaderen bij Restaurant Campman

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vergadering bij Restaurant Campman? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor uw vergaderzaal te bespreken. Uw bezoek wordt volledig voor u op maat georganiseerd.