Dinerkaart

Menu van de Chef
€51,50

  • Kalfsmuis

    Kalfsmuis | gebraden | tonijnmayonaise | kappertjes | rucola | zongedroogde tomaatjes | brunoise

  • Runderbouillon

    Runderbouillon | shiitake | bosui | truffelolie

  • Varkenshaasmedaillons

    Varkenshaasmedaillons | courgette | paddenstoelensaus

  • OF
  • Roodbaarsfilet

    Roodbaarsfilet | wortel | venkel | saus van witte wijn en grove mosterd

  • Aardbeien Romanoff-sabayon

    Aardbeien Romanoff-sabayon | vanilleroomijs

  • Ook te bestellen als 3 gangenmenu met soep € 39,00
    Ook te bestellen als 3 gangenmenu met koud voorgerecht € 44,00
    De gerechten van het menu kunt u ook los bestellen.

Om mee te beginnen

  • Broodplank | broodsoorten | aioli | kruidenboter | olijventapenade € 7,50
  • Aperitiefplank | 2 gedroogde hamsoorten | 2 worstsoorten € 13,50

Verrassingsmenu
€ 65,50

  • Een speciaal door ons keukenteam samengesteld vijf gangen menu. Wij adviseren u graag een passende wijn bij dit menu.
    Het verrassingsmenu kunt u bestellen tot 20.00 uur en wordt alleen per tafel geserveerd.

Voorgerechten

  • Rundercarpaccio | mesclun | tomaatjes | pittenmix | Parmezaanse kaas | truffelmayonaise € 16,25
  • Flammkuchen pulled chicken | | BBQ-saus | maïs | bosui | rode peper | geraspte cheddar € 16,75
  • Zomerse salade |mesclun | biefstukreepjes van lam | mango | sinaasappel | mosterdkaviaar | kruidenkrokantjes | mosterd-honingdressing € 18,50
  • Rib-eye rolletjes gerookt | taugé | bosui | wortel | gegrilde en gemarineerde artisjok | rode pepermayonaise € 18,50
  • Visproeverij gerookte zalm | gerookte paling | Hollandse garnalen| suikersla | limoenmayonaise € 19,75
  • Dungesneden coquilles | blokjes paling | haringkaviaar | radijs | sojadressing | bieslookschuim € 19,75
  • Carpaccio van watermeloen | burrata | citrus-hangop | citroenolie | vegetarisch € 16,75
  • Salade glasnoedels | | teriyaki | komkommer | wortel | sojabonen | sesamdressing | gefrituurde uitjes | vegetarisch/vegan € 16,75

Soepen

  • Tomatensoep | gebonden € 7,75
  • Runderbouillon | bosui | shiitake | truffelolie € 7,75
  • Uiensoep | broodje gegratineerd met kaas € 8,25
  • Thom kha kai soep | gamba | chili-olie € 8,25

Tussengerechten

Hoofdgerechten

  • Zacht gegaarde rundersucade | eigen jus | pastinaakpuree € 28,75
  • Parelhoender suprême | courgette | saus van witte wijn en grove mosterd € 28,75
  • Kalfslever| gebakken | spek | ui | appel € 28,75
  • Hollandse dikbil| lendebiefstuk | romige pepersaus | 350 gram € 30,50
  • Kalfsbiefstukjes | geroosterde rosevalaardappel | rode wijnjus € 33,50
  • Reebiefstukjes| courgette | saus van gesmoorde uien € 33,50
  • Lamsrack | velderwten | krachtige rode portsaus € 33,50
  • Tournedos | geroosterde rosevalaardappel | sjalottensaus € 34,55

Vegetarische gerechten

  • Rode curry | kokosmelk | sugar snaps | geroosterde aubergine | kikkererwten | gele rijst | vegan € 21,50
  • Zoete aardappel | gevuld | guacamole | rode ui | salsa tomaat | crème fraiche | cheddar | zoete maïs € 21,50

Visgerechten

  • Snoekbaarsfilet | gebakken | wortel | venkel | saffraansaus € 28,50
  • Tonijn | van de plaat | oosterse noedels | sojalak | furikake | sojabonen € 30,50
  • Zeetong | 500 à 600 gram | in boter gebakken € 47,50

    (supplement vers fruit | gember meerprijs € 2,50)