Dinerkaart
Menu van de Chef
€51,50
-
Kalfsmuis
Kalfsmuis | gebraden | tonijnmayonaise | kappertjes | rucola | zongedroogde tomaatjes | brunoise
-
Runderbouillon
Runderbouillon | shiitake | bosui | truffelolie
-
Varkenshaasmedaillons
Varkenshaasmedaillons | courgette | paddenstoelensaus
-
OF
-
Roodbaarsfilet
Roodbaarsfilet | wortel | venkel | saus van witte wijn en grove mosterd
-
Aardbeien Romanoff-sabayon
Aardbeien Romanoff-sabayon | vanilleroomijs
-
Ook te bestellen als 3 gangenmenu met soep € 39,00
Ook te bestellen als 3 gangenmenu met koud voorgerecht € 44,00
De gerechten van het menu kunt u ook los bestellen.
Om mee te beginnen
-
Broodplank | broodsoorten | aioli | kruidenboter | olijventapenade € 7,50
-
Aperitiefplank | 2 gedroogde hamsoorten | 2 worstsoorten € 13,50
Verrassingsmenu
€ 65,50
-
Een speciaal door ons keukenteam samengesteld vijf gangen menu. Wij adviseren u graag een passende wijn bij dit menu.
Het verrassingsmenu kunt u bestellen tot 20.00 uur en wordt alleen per tafel geserveerd.
Voorgerechten
-
Rundercarpaccio | mesclun | tomaatjes | pittenmix | Parmezaanse kaas | truffelmayonaise € 16,25
-
Flammkuchen pulled chicken | | BBQ-saus | maïs | bosui | rode peper | geraspte cheddar € 16,75
-
Zomerse salade |mesclun | biefstukreepjes van lam | mango | sinaasappel | mosterdkaviaar | kruidenkrokantjes | mosterd-honingdressing € 18,50
-
Rib-eye rolletjes gerookt | taugé | bosui | wortel | gegrilde en gemarineerde artisjok | rode pepermayonaise € 18,50
-
Visproeverij gerookte zalm | gerookte paling | Hollandse garnalen| suikersla | limoenmayonaise € 19,75
-
Dungesneden coquilles | blokjes paling | haringkaviaar | radijs | sojadressing | bieslookschuim € 19,75
-
Carpaccio van watermeloen | burrata | citrus-hangop | citroenolie | vegetarisch € 16,75
-
Salade glasnoedels | | teriyaki | komkommer | wortel | sojabonen | sesamdressing | gefrituurde uitjes | vegetarisch/vegan € 16,75
Soepen
-
Tomatensoep | gebonden € 7,75
-
Runderbouillon | bosui | shiitake | truffelolie € 7,75
-
Uiensoep | broodje gegratineerd met kaas € 8,25
-
Thom kha kai soep | gamba | chili-olie € 8,25
Tussengerechten
-
Gemarineerde buikspek | gekleurd sesamzaad | gepofte rijst | paksoi € 16,75
-
Gamba’s | gebakken | tomatenrisotto | basilicumolie | crumble tomaat € 18,75
-
Gepocheerde peer | dadel | walnoot | vijgencompote | geitenkaas | uit de oven vegetarisch € 15,75
Hoofdgerechten
-
Zacht gegaarde rundersucade | eigen jus | pastinaakpuree € 28,75
-
Parelhoender suprême | courgette | saus van witte wijn en grove mosterd € 28,75
-
Kalfslever| gebakken | spek | ui | appel € 28,75
-
Hollandse dikbil| lendebiefstuk | romige pepersaus | 350 gram € 30,50
-
Kalfsbiefstukjes | geroosterde rosevalaardappel | rode wijnjus € 33,50
-
Reebiefstukjes| courgette | saus van gesmoorde uien € 33,50
-
Lamsrack | velderwten | krachtige rode portsaus € 33,50
-
Tournedos | geroosterde rosevalaardappel | sjalottensaus € 34,55
Vegetarische gerechten
-
Rode curry | kokosmelk | sugar snaps | geroosterde aubergine | kikkererwten | gele rijst | vegan € 21,50
-
Zoete aardappel | gevuld | guacamole | rode ui | salsa tomaat | crème fraiche | cheddar | zoete maïs € 21,50
Visgerechten
-
Snoekbaarsfilet | gebakken | wortel | venkel | saffraansaus € 28,50
-
Tonijn | van de plaat | oosterse noedels | sojalak | furikake | sojabonen € 30,50
-
Zeetong | 500 à 600 gram | in boter gebakken € 47,50
(supplement vers fruit | gember meerprijs € 2,50)