fbpx
Previous slide
Next slide

RESTAURANT CAMPMAN VOOR LUNCH, DINER, BORREL OF KOPJE KOFFIE

Bij Restaurant Campman in Gelderland, tussen de bossen van Renkum en Wageningen, kunt u lunchen of dineren in een heerlijke, sfeervolle ambiance. Onze Gelderse keuken staat bekend om haar streek- en seizoensgebonden gerechten. Alles bereid met gevoel voor smaak en een grote liefde voor het vak. Al meer dan 160 jaar lang, nemen wij onze gasten zeer serieus en dat begint met een huiselijke sfeer en een gastvrij onthaal.

UIT ETEN BIJ RESTAURANT CAMPMAN EEN CULINAIRE BELEVING

Uiteraard staat dineren bij Restaurant Campman garant voor een heerlijke avond uit. Onlangs nog scoorden wij hoog in de culinaire rubriek van dagblad De Gelderlander. Dat onze koks hun vak met liefde beoefenen kunt u proeven. Onze dinerkaart is uitgebreid en bevat vele traditionele gerechten, bereidt op onze eigentijdse manier. U kunt kiezen uit verschillende menu’s of á la Carte dineren. Voor het grote genieten, eindigt u met een heerlijk dessert van onze dessertkaart.

VERSE STREEKPRODUCTEN EN BIJPASSENDE WIJN

Voor onze gerechten laten wij ons inspireren door het jaargetijde. Onze maaltijden worden altijd bereid uit verse ingrediënten. Regelmatig passen wij onze menukaart aan. Onze wijnkaart is divers, met vele, verschillende soorten wijnen. Veel van die speciale wijnen zijn ook per glas verkrijgbaar. Zo is er voor elk gerecht een passende keuze. Hierover kunt u zich laten adviseren door onze gastheer of gastvrouw.

LAAT U VERRASSEN MET EEN HEERLIJKE LUNCH

Onze keuken is dagelijks geopend van 12 uur ’s middags tot 9 uur ’s avonds. Vanaf 12 uur kunt u al terecht voor een heerlijke lunch. Onze uitgebreide lunchkaart bevat naast traditionele lunchgerechten een keur aan verrassende warme en koude gerechten. Of u nu een grote of kleine honger hebt, er is voldoende keuze. Alles afkomstig uit eigen keuken. Wilt u uitgebreider tafelen? Dan serveren wij ook alle gerechten van onze dinerkaart. Samen lunchen in de huiselijke sfeer van Restaurant Campman, is een blijvende herinnering.

OOK VOOR KOFFIE MET GEBAK OF BORREL MET BORRELHAPJE

Restaurant Campman ligt midden in het Renkums Beekdal en ontvangt daarom de hele dag gasten. Veel wandelaars en fietsers bezoeken ons restaurant als rustplaats voor een verkwikkende pauze. Wij serveren u graag een kop koffie of kopje thee met gebak uit eigen keuken. Ook biedt onze kaart een keur aan borrelhapjes bij uw aperitief, later op de dag. Dit serveren wij desgewenst aan de bar, op het terras of gezellig, in onze loungehoek.

RESTAURANT CAMPMAN HEET U VAN HARTE WELKOM

Of u nu komt voor lunch, diner of voor een drankje, bij Restaurant Campman in Renkum heten wij u altijd van harte welkom. Voor de kinderen is er binnen en buiten voldoende speelgelegenheid. In de zomer kunt u genieten op onze ruime terrassen. In de winter kunt u zich verwarmen bij onze gezellige open haard. Parkeren kan buiten gratis op ons parkeerterrein. Voor de fiets en auto zijn oplaadpunten beschikbaar.
Kortom, bij Restaurant Campman heten wij u van harte welkom.