fbpx
Previous slide
Next slide

Ontdek de natuur en het heerlijke eten in Wageningen en omstreken

De vakantieperiode is aangebroken en dat betekent dat mensen vanuit alle delen van het (buiten)land naar Renkum, Wageningen en omstreken komen om de omgeving te verkennen. De natuur is er namelijk prachtig. De bossen op de Veluwe, de heide en de Rijn bieden voldoende mogelijkheden om urenlang van de natuur te genieten. In de zomerperiode bereikt het toerisme een absolute piek.

Uit eten in Wageningen en omgeving

Maar uren doorbrengen in de natuur maakt hongerig. Gelukkig zijn er in Renkum, Wageningen en omgeving uitstekende gelegenheden om tot rust te komen, de benen te strekken en te genieten van een heerlijke kop koffie, een lunch of diner. Zo kunt u in de buurt van Wageningen heerlijk uit eten bij Restaurant Campman in Renkum. De gerechten op onze menukaart wisselen regelmatig, waardoor we u kunnen blijven verrassen met seizoensgerechten van hoge kwaliteit. Vergeet ook vooral niet te vragen naar een bijpassende wijn van onze uitgebreide wijnkaart.

Met volle teugen van de Veluwe genieten

Bij Restaurant Campman doen we er alles aan uw verblijf op de Veluwe zo aangenaam mogelijk te maken. Geniet van een kop koffie, een lunch of diner op ons terras en vraag ons gerust naar activiteiten in de omgeving die u niet mag missen. Onze medewerkers tippen u graag de pareltjes van de omgeving. Op de Veluwe hoeft u zich geen dag te vervelen, maar vergeet ook vooral niet van uw vrije tijd te genieten…