fbpx
Previous slide
Next slide

Wandel- en fietspaden in de buurt van Restaurant Campman

Restaurant Campman ligt middenin de bossen tussen Wageningen en Renkum. Het is een populaire omgeving voor fietsers en wandelaars dankzij de vele wandel- en fietspaden die zijn aangelegd. Restaurant Campman is het ideale rustpunt tijdens een van uw tochten. Kom even uitrusten of opwarmen onder het genot van een kop koffie, een lekkere lunch of tussendoortje. Na het rustmoment kunt u uw route door de bosrijke omgeving weer vervolgen.

Aangesloten bij diverse klompenpaden

In de omgeving van ons restaurant bevinden zich diverse klompenpaden waar we bij zijn aangesloten. Zo vindt u ons op route.nl, voor fiets- en wandelroutes in Gelderland langs de Rijn bij Renkum, en zijn we onderdeel van de Appetijtelijk Arnhem. Deze route begint bij Hotel Warnsborn in Arnhem, waar u kunt genieten van koffie met gebak. De volgende stop zijn wij; bij ons komt er een heerlijk voorgerecht op tafel. Vervolgens loopt de route via Kasteel Doorwerth naar Hartestein en eindigt weer in Arnhem voor het nagerecht.

Wandelroute van Restaurant Campman

Restaurant Campman is al jarenlang aangesloten bij diverse organisaties die zich inzetten voor mooie wandel- en fietsroutes door de natuur. Daarnaast hebben we onze eigen wandelroute ontwikkeld waarmee u gedurende 2,1 of 4,1 kilometer de prachtige bosrijke omgeving kunt verkennen. Na afloop komt u heerlijk tot rust in ons restaurant.

Staat er een actieve wandel- of fietstocht op de planning? Combineer dit dan met een bezoek aan Restaurant Campman. In ons restaurant geniet u in een ontspannen ambiance van onze heerlijke producten. Ook vertellen we u graag over wat de prachtige omgeving van ons restaurant nog meer te bieden heeft.