fbpx
Previous slide
Next slide

Volledig verzorgd congres bij Restaurant Campman

Bent u op zoek naar een locatie voor een congres? Dan vindt u bij Restaurant Campman waar u naar op zoek bent. Onze vier zalen zijn ingericht voor groepen tot wel 250 personen, maar het is ook mogelijk meerdere zalen te combineren om zo meer ruimte te creëren. Onze moderne horecavoorzieningen zorgen voor extra toegevoegde waarde tijdens u congres.

Aanwezige voorzieningen

Voor iedere gelegenheid verzorgen we bij Restaurant Campman de juiste ambiance. Aan de hand van uw wensen verzorgen we de complete inrichting van de ruimte, zodat u uw gasten goed voorbereid op onze locatie kunt ontvangen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw congres in een van onze zalen.

Uw congres volledig op maat

Omdat gastvrijheid door het bloed van de familie Campman stroomt, is ons restaurant uitgegroeid tot een veelzijdig etablissement. Op deze locatie, midden in de natuur van het Renkums Beekdal, beschikken wij naast het restaurant, over vier zalen voor 4 tot circa 250 personen. Deze zijn bijzonder geschikt als vergaderlocatie of trouwlocatie. Maar ook voor personeelsfeesten, familiefeesten, condoleances en partijen of bijvoorbeeld een gezellige high tea.

Uw congres bij Restaurant Campman

Wilt u meer informatie over het organiseren van uw congres bij Restaurant Campman?

Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0317-312221.

U kunt ook een e-mail sturen naar info@restaurantcampman.nl.

Na ontvangst van uw bericht nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. We bespreken graag uw wensen voor een congres op onze locatie.