fbpx
Previous slide
Next slide

UW FEEST OF BRUILOFT IN EEN STIJLVOLLE AMBIANCE

Restaurant Campman in Renkum is een prachtige locatie voor uw feest of partij. Dankzij de ligging midden in de bossen van Renkum en Wageningen beschikken wij in de zomer over een schitterend, natuurlijk decor. Maar bovenal vormen onze vier zalen een prachtige entourage voor uw bruiloft, receptie, personeelsfeest, jubileum of condoleance. In een moderne setting, maar met traditionele waarden van gastvrijheid, bezorgen wij u een onvergetelijke ervaring.

UW FEEST OF PARTIJ NAAR UW WENSEN

De vier zalen van Restaurant Campman, kunnen voor elke gelegenheid worden omgetoverd in de perfecte setting. Wij verzorgen een grote bruiloft of ander feest volledig naar uw wensen. De zalen zijn hiervoor voorzien van de juiste apparatuur en airconditioning. In de zomer heeft u zelfs de beschikking over een groot terras. Door het combineren van verschillende zalen, of het scheiden hiervan in kleinere ruimten, is uw trouwlocatie of andere feestruimte nooit te groot of te klein.

DE JUISTE AMBIANCE VOOR UW FEEST OF CONDOLEANCE

Voor elke gelegenheid is er een bijpassende ruimte of zaal. De Larikszaal bijvoorbeeld, heeft een eigen bar en open haard. Zo creëren wij voor u een intieme, huiselijke sfeer. Ook voor wat meer ingetogen bijeenkomsten, zoals een high tea of condoleance kunnen wij zorg dragen voor de juiste ambiance. Zo kunt u uw evenement bij ons houden vanaf 4 tot 250 gasten. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn en voorzien u van een passende offerte.

Restaurant Campman voor iedereen bereikbaar

Dankzij onze centrale ligging is ons restaurant een uitvalsbasis voor vele activiteiten in het Renkums Beekdal. U kunt hier heerlijk fietsen en wandelen. Uiteraard is Restaurant Campman rolstoelvriendelijk. Daarbij beschikken wij over een comfortabele rokersruimte. Ook is er een gezellige bar voor bijvoorbeeld een informele borrel. En neemt u gerust uw kinderen mee. Er is een kinderkamer en een heerlijke buitenspeelplaats. Ook hebben wij een oplaadpunt voor uw elektrische auto of fiets.

DINERWENSEN NAAR KEUZE TIJDENS UW FEEST

Uiteraard biedt Restaurant Campman u voor uw feest, de keuze uit een uitgebreid buffet of een tot in de puntjes geregeld diner. Onze keuken wordt alom geprezen in heel Gelderland en is ruim aan te passen aan uw wensen. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een warm of koud buffet, of een extra feestelijk tapasbuffet. En voor uw dessert rijden wij graag onze ijscokar binnen. Dit allemaal staat garant voor een heerlijke culinaire beleving en draagt dan ook bij tot een extra feestelijke ervaring.

UW FEESTLOCATIE MAKKELIJK BEREIKBAAR

Door de centrale ligging van Renkum is Restaurant Campman voor iedereen goed bereikbaar. Daarbij hebben wij naast ons restaurant een ruime parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Ook beschikken wij over een buitenspeelplaats, een speelkamer en een comfortabele rookruimte. Voor uw elektrische fiets of auto is er een oplaadpunt. Vele feestgangers gingen u al voor. Wij nodigen u van harte uit om onze zalen te komen bekijken en te informeren naar de mogelijkheden.