Dinerkaart
Bert’s Chefmenu
€51,50
-
Kalfscarpaccio
Kalfscarpaccio | mesclun | pittenmix | cherrytomaatjes | pestodressing
-
Ossenstaartbouillon
Ossenstaartbouillon | knolselderij | bieslook
-
Black Angussteak
Black Angussteak | witlof | romige pepersaus
-
OF
-
Skrei winterkabeljauw
Skrei winterkabeljauw | parelcouscous | gele currysaus
-
Cappuccino van chocolade
Cappuccino van chocolade | chocolademousse | vanilleroom | crumble
-
Ook te bestellen als 3 gangenmenu met soep € 39,00
Ook te bestellen als 3 gangenmenu met koud voorgerecht € 44,00
De gerechten van het menu kunt u ook los bestellen.
Om mee te beginnen
-
Broodplank | broodsoorten | aioli | kruidenboter | olijventapenade € 7,50
-
Aperitiefplank | 2 gedroogde hamsoorten | 2 worstsoorten € 13,50
Verrassingsmenu
€ 62,50
-
Een speciaal door ons keukenteam samengesteld vijf gangen menu. Wij adviseren u graag een passende wijn bij dit menu.
Het verrassingsmenu kunt u bestellen tot 20.00 uur en wordt alleen per tafel geserveerd.
Voorgerechten
-
Rundercarpaccio | mesclun | tomaatjes | pittenmix | Parmezaanse kaas | truffelmayonaise € 16,25
-
Millefeuille (bladerdeeg) | parmaham | druiven | mangosalsa | suikersla | roomkaas | crème fraîche € 16,50
-
Rouleaux van parelhoender | groene asperges | mosterd-honingdressing € 17,25
-
Duivenborst Anjou Anjou | paddenstoelen salade | mosterdkaviaar | truffeldressing € 17,75
-
Sashimi tonijn | soja | ingelegde groente | chips van lotuswortel | wasabimayonaise | furikake € 18,75
-
Zeevruchten cocktail | Hollandse garnalen | mosselen | gerookte forel | zoetzure komkommer | ijsbergsla | groene kruidenmayonaise € 18,75
-
Visproeverij | gerookte zalm | gerookte paling | Hollandse garnalen| suikersla | cocktailmayonaise € 19,75
-
Conference peer | uit de oven | cranberry compote | roombrie | walnoot | rode wijn siroop | vegetarisch € 15,75
-
Carpaccio van geroosterde aubergine | mozzarella bolletjes | pittenmix | pesto van tomaat | vegetarisch € 16,75
Soepen
-
Tomatensoep | gebonden € 7,75
-
Ossenstaartbouillon | knolselderij | bieslook € 7,75
-
Uiensoep | broodje gegratineerd met kaas € 8,25
-
Bisque | zeevruchten | bieslookroom € 11,50
Tussengerechten
-
Krokante buikspek | beef gyoza |oosterse lak € 18,75
-
Coquilles | paksoi Shanghai | schuimige kreeftenjus € 18,75
-
Zoete paprika | gevuld | duxelles | crème van rode ui | oude kaas (kan ook veganistisch ) € 15,50
Hoofdgerechten
-
Piepkuiken | gebraden | bonne femme | gevogeltejus € 27,50
-
Varkensrack| hete bliksem | mosterdhoning-thijmsaus € 28,75
-
Kalfslever| rosé gebakken | spek | ui | appel € 29,50
-
Kalfs ribeye | witlof | bearnaisesaus € 29,75
-
Hollandse dikbil (lendebiefstuk) | kruidenboter (350 gram) € 30,50
-
Kalfszwezerik | krokant gebakken | peulvruchten | truffeljus € 33,50
-
Reebiefstukjes | witlof | saus van cranberry € 33,50
-
Tournedos | witlof | romige pepersaus € 34,50
Vegetarische gerechten
-
Flespompoen | gevuld | pompoenrisotto | pompoenpitolie | rucola € 20,75
-
Curry | bloemkool | knoflook | kokos | basmatirijst | koriander € 20,75
Visgerechten
-
Gamba’s | linguine aglio e olio | citroensaus € 28,50
-
Zalmfilet geglaceerd met soja en zwarte knoflook | paksoi Shanghai | saus van gele curry € 29,50
-
Zeetong | 500 à 600 gram | in boter gebakken € 47,50
(supplement vers fruit | gember meerprijs € 2,50)