fbpx
Previous slide
Next slide

Dinerkaart

Menu van de Chef
€49,50

  • Zomerse salade Serranoham

    mozzarellabolletjes | pittenmix | sinaasappel-citrusyoghurtdressing

  • Runderbouillon

    verse kruiden | bleekselderij

  • Rode mul

    gele curry risotto | witte wijnsaus

  • OF
  • Gegrilde kalfsribeye

    Gegrilde kalfsribeye geroosterde groenten | kruidenboter

  • Aardbeien Romanoff

    vanille roomijs

  • Ook te bestellen als:
    3 gangen met soep € 37,00 p.p
    3 gangen met koud voorgerecht € 42,00
    gerechten zijn ook los te bestellen

Kindermenu
€15,00

  • Tomatensoep

    gebonden

  • Hamburger of vis

    gebakken | frietjes | verse groenten | appelmoes | mayonaise

  • Kinderijsje

    verrassing uit onze grote schatkist

Verrassingsmenu
€ 62,50

  • Een speciaal door ons keukenteam samengesteld vijf gangen menu. Wij adviseren u graag een passende wijn bij dit menu.
    Het verrassingsmenu kunt u bestellen tot 20.00 uur en wordt alleen per tafel geserveerd.

Om mee te beginnen

  • Broodplank | 2 broodsoorten | aioli | kruidenboter | olijventapenade | olijfolie € 7,25
  • Aperitiefplank | 2 gedroogde ham soorten | 2 worstsoorten € 12,50

Voorgerechten

Voorgerechten vegetarisch en veganistisch

Soep

  • Tomatensoep | gebonden € 6,75
  • Runderbouillon | verse kruiden | bleekselderij € 7,00
  • Uiensoep | broodje gegratineerd met kaas € 7,00
  • Bouillebaisse | visgarnituur | room € 11,50

Warme voor- en tussengerechten

Warm voor- en tussengerecht vegetarisch

  • Puntpaprika | kruidige couscous | uit de oven | kerrieolie | vegetarisch/veganistisch € 14,50

Hoofdgerechten

  • Varkenshaasmedaillons | gegratineerd met geitenkaas | mosterd-dragonsaus € 27,75
  • Boerderijeend | filet | saus van citrus en soja | thaisoy € 27,75
  • Kalfslever | rosé gebakken | spek | ui |champignons € 28,50
  • Kalfssucade | doperwtencrème | jus € 28,75
  • Hollandse dikbil | lendebiefstuk 350 gram | pepersaus € 29,50
  • Lamsrump | geroosterde bloemkool | rozemarijnjus | knoflook € 29,75
  • Reebiefstukjes | gesmoorde witte kool | bosbessensaus € 33,50
  • Tournedos | stroganoffsaus € 33,50

Vegetarische gerechten

  • Ravioli | in saus van oude kaas en witte wijn | spinazie | uit de oven | pittenmix € 18,75
  • Knolselderij | krokant gebakken | geroosterde aubergine | truffelolie € 18,75

Visgerechten

  • Roodbaarsfilet | zeekraal | zoete wortel | witte wijnsaus € 26,50
  • Hele kreeft thermidor | uit de oven | in kreeftensaus bereidt | paddenstoelen Parmezaanse kaas € 42,50
  • Zeetong | 500 à 600 gram | in boter gebakken € 45,50

    (supplement vers fruit | gember meerprijs € 2,50)