fbpx
Previous slide
Next slide

Dinerkaart

Menu van de Chef
€49,75

  • Meloen

    Parmaham | balsamicostroop

  • Runderbouillon

    bosui | julienne van knolselderij

  • Kalfsentrecôte

    zomergroenten | bearnaisesaus

  • OF
  • Kabeljauw

    gesmoorde venkel | saus van mosterd | crème fraîche | mosterdkaviaar

  • Gemarineerde aardbeien

    vanillesabayon | krokante kletskop

  • Ook te bestellen als 3 gangen met soep € 38,00
    Ook te bestellen als 3 gangen met koud voorgerecht € 43,00
    De gerechten van het menu kunt u ook los bestellen.

Om mee te beginnen

  • Broodplank | broodsoorten | aioli | kruidenboter | olijventapenade € 7,50
  • Aperitiefplank | 2 gedroogde hamsoorten | 2 worstsoorten € 13,50

Verrassingsmenu
€ 62,50

  • Een speciaal door ons keukenteam samengesteld vijf gangen menu. Wij adviseren u graag een passende wijn bij dit menu.
    Het verrassingsmenu kunt u bestellen tot 20.00 uur en wordt alleen per tafel geserveerd.

Voorgerechten

  • Rundercarpaccio | mesclun | tomaatjes | pittenmix | Parmezaanse kaas | truffelmayonaise € 16,00
  • Mousse van gerookte zalm | gemarineerde komkommer | cherrytomaat | little gem | krokante wonton | citroenmayonaise € 18,25
  • Iberico ham | gebakken gamba’s | watermeloen | rode peper | curryolie € 18,75
  • Salade | gemarineerde boerderijeend | pruimen | witte druiven | vijgencompote | sinaasappeldressing € 18,75
  • Nicoise Campman | geroosterde tonijn |haricots verts |rode ui | appelkappers | zwarte olijven | ei | ansjovis | groene kruidendressing € 19,00
  • Kalfstartaar | oosterse wijze | sojalak | bosui | krokante uitjes |sojabonen | rode peper | sesamdressing € 19,00
  • Visproeverij | gerookte zalm | gerookte paling | rivierkreeftstaartjes | little gem | citroenmayonaise € 19,50
  • Conference peer | uit de oven | lauwwarm | konfijt van mango | blauw aderkaas | pittenmix | rucola | vegetarisch € 15,75
  • Burrata | watermeloen | balsamico | basilicumolie | geroosterde tomaatjes | verse kruiden | vegetarisch € 15,75

Soepen

  • Tomatensoep | gebonden € 7,50
  • Runderbouillon | bosui | julienne van knolselderij € 7,50
  • Uiensoep | broodje gegratineerd met kaas € 7,75
  • Thom kha kai soep € 9,75

Tussengerechten

Hoofdgerechten

  • Varkenshaasmedaillons | gegratineerd met blauw – aderkaas | zomergroenten | rode wijnjus € 28,75
  • Kalfslever | rosé gebakken | spek | ui | appel € 28,75
  • Rundersucade | gestoofd | aardappelpuree | gewokte witlof € 28,75
  • Kalfszwezerik | krokant gebakken | bimi | kalfsjus en soja € 33,50
  • Lamshaasjes | bimi | truffeljus € 29,00
  • Hollandse dikbil | 350 gram | lendebiefstuk | bearnaisesaus € 30,50
  • Reebiefstuk | saus van kriekenbier en kers | zomergroenten € 33,50
  • Tournedos | | romige saus van paddenstoelen en cognac € 33,50

Vegetarische gerechten

  • Linguine | aglio | knoflook | rode peper | courgette | bospeen | geraspte parmezaanse kaas | vegetarisch € 19,50
  • Rode curry | geroosterde pompoen | rode ui | aubergine | koriander | riso | krokante wrapreepjes| vegan € 19,50

Visgerechten

  • Zeeduivelfilet | gesmoorde venkel | saus van mosterd | crème fraiche mosterdkaviaar € 32,50
  • Hele kreeft | uit de oven | kreeftensaus | paddenstoelen | Parmezaanse kaas € 42,50
  • Zeetong | 500 à 600 gram | in boter gebakken € 45,75

    (supplement vers fruit | gember meerprijs € 2,75)