fbpx

Dinerkaart

Menu van de Chef
€46,50

  • Vitello Tonato

    zacht gegaarde kalfsmuis | kappertjes | rucola | tonijnmayonaise

  • Ossenstaartbouillon

    bosui | groene asperges

  • Zeebaarsfilet

    gebakken | aardappel crème | geroosterde groente | saffraan beurre blanc

  • OF
  • Black Angus steak

    gebakken | geroosterde zoete aardappel | saus van gerookte knoflook

  • Sinaasappelparfait

    Yoghurt crumble | gemarineerde grapefruit | gel van mandarijn en Grand Marnier

  • Ook te bestellen als 3 gangen met soep € 35,50 3 gangen met koud voorgerecht € 40,50

Kindermenu
€15,00

  • Tomatensoep

    gebonden

  • Hamburger of vis

    gebakken | frietjes | verse groenten | appelmoes | mayonaise

  • Kinderijsje

    verrassing uit onze grote schatkist

Verrassingsmenu
€57,50

  • Een speciaal door ons keukenteam samengesteld vijf gangen menu. Het verrassingsmenu kunt u bestellen tot 20:00 uur en wordt alleen per tafel geserveerd

Om mee te beginnen

  • Broodplank | 2 broodsoorten | aioli | kruidenboter | olijventapenade | olijfolie € 6,50
  • Aperitiefplank | 2 gedroogde ham soorten | 2 worstsoorten € 9,50

Voorgerechten

  • Rundercarpaccio | mesclun | tomaatjes | pittenmix | Parmezaan | truffelmayonaise €15,75
  • Gerookte lamsham | asperges | tomaatjes | mesclun | mosterdmayonaise | kruidenolie € 15,75
  • Visproeverij | huisgerookte zalm | gerookte paling | Hollandse garnalen | komkommerparels | dillemayonaise € 18,75
  • Tartaar ossenhaas | gepocheerd ei | rode ui | peterselie | ansjovis | cornichons | kappertjes | kruidenmayonaise € 16,25
  • Gerookte eendenborstfilet | gemarineerd mango | salsa van tomaat | witlofsalade | geroosterde tuinbonen | Oosterse chili-mayonaise € 16,50
  • Rivierkreeftstaartjes | gerookte forelmousse | zoet-zure groente | ijsbergsla | gegrilde groene asperges | gember-honing dressing € 17,50

Voorgerechten vegetarisch

  • Carpaccio | rode biet | witlofsalade | asperges | komkommerparels | walnoten | portsiroop | vegetarisch €14,75
  • Tompoes | bladerdeeg | geitenkaas | rucola/vijgencompote | asperges | balsamico crème / vegetarisch € 14,75

Soep

  • Tomatensoep | bosui € 6,75
  • Uiensoep | broodje gegratineerd met kaas € 7,00
  • Ossenstaartbouilloin | bosui | groene asperges € 6,75
  • Aspergesoep | huisgerooktee zalm | ook vegetarisch mogelijk € 7,75

Warme voor- en tussengerechten

  • Eendenlever | gebakken | gekarameliseerde asperges | rode port stroop | crumble van briochebrood € 18,75
  • Coquilles | gebakken | zeekraal | saffraan beurre blanc | krokantje van gedroogde Serranoham € 18,75

Warm voor- en tussengerecht vegetarisch

  • Riso-pasta | kruidige rode linzenjus | krokante polenta | knoflook | bosui € 12,50

Hoofdgerechten

  • Short rib | rund | zacht gegaard | pastinaak crème | geroosterde groente | eigen jus € 24,50
  • Varkensmedaillons | geroosterde zoete aardappel | saus van witte port en bacon € 27,75
  • Lamsfilet | asperges | doperwten crème | honing-tijmsaus € 32,50
  • Kalfslever | rosé gebakken | spek | ui | appel € 28,50
  • Hollandse dikbil | lendebiefstuk (350 gr) | gegrild | groene asperges | saus van gerookte knoflook € 28,50
  • Asperges | beenham | gekookt ei | nieuwe aardappelen | hollandaisesaus € 29,50
  • Reebiefstuk | geroosterde zoete aardappel | honing-tijmsaus € 32,50
  • Tournedos | gebakken paddenstoelen | kruidenboter € 32,50

Vegetarische gerechten

  • Geroosterde bloemkool | hazelnoot | pompoencrème | madras-currysaus € 18,50
  • Romige groente risotto | asperges | bosui | hollandaise saus € 19,50

Visgerechten

  • Zeetong | 500 à 600 gram | in boter gebakken € 45,50

    (supplement vers fruit | gember meerprijs € 2,50)

  • Zalmfilet | asperges | gebakken | aardappel crème | hollandaise saus € 28,50
  • Zeeduivelfilet | gebakken | geroosterde groenten | risotto | saffraan beurre blanc € 29,50
  • Hele kreeft thermidor | gevuld met shiitake | sjalot | kreeftenjus | gegratineerd met kaas € 42,50