fbpx

Dinerkaart

Menu van de Chef
€49,50

  • Vitello tonato

    zacht gegaarde kalfsmuis | tonijnmayonaise | groene asperges | kappertjes | rucola | broodcroutons

  • Runderbouillon

    paddenstoelen | bieslook

  • Heilbotfilet

    gesmoorde prei | beurre blanc

  • OF
  • Black Angus steak

    gekarameliseerde witlof | saus van gerookte knoflook

  • Trifle van banaan en chocolade

    pindacrumble

  • Ook te bestellen als:
    3 gangen met soep € 37,00 p.p
    3 gangen met koud voorgerecht € 42,75
    gerechten zijn ook los te bestellen

Kindermenu
€15,00

  • Tomatensoep

    gebonden

  • Hamburger of vis

    gebakken | frietjes | verse groenten | appelmoes | mayonaise

  • Kinderijsje

    verrassing uit onze grote schatkist

Verrassingsmenu
€ 62,50

  • Een speciaal door ons keukenteam samengesteld vijf gangen menu. Wij adviseren u graag een passende wijn bij dit menu.
    Het verrassingsmenu kunt u bestellen tot 20.00 uur en wordt alleen per tafel geserveerd.

Om mee te beginnen

  • Broodplank | 2 broodsoorten | aioli | kruidenboter | olijventapenade | olijfolie € 7,25
  • Aperitiefplank | 2 gedroogde ham soorten | 2 worstsoorten € 12,50

Voorgerechten

  • Rundercarpaccio | mesclun | tomaatjes | pittenmix | Parmezaanse kaas € 15,75
  • Papadum | gerookte Veluwse eendenborst | walnoot | mango | sojabonen | mesclun | tandoorimayonaise € 16,50
  • Aspergesalade | groene en witte asperges | mesclun | Parmaham | walnoot | tomaat | kwartelei | limoendresssing € 17,75
  • Gemarineerde tonijn | rettich | komkommer | Hollandse garnalen | geroosterde sesamdressing € 17,75
  • Gerookte paling | briochebrood | crème fraiche | ingelegde bloemkoolroosjes | haringkaviaar € 17,50
  • Surf & Turf steak tartaar en gefrituurde gamba | augurk | kappertjes | rode ui crostini | kruidenmayonaise € 17,75
  • Visproeverij | gerookte zalm |gerookte paling | Hollandse garnalen | suikersla | mierikswortelcrème € 19,50

Voorgerechten vegetarisch en veganistisch

Soep

  • Tomatensoep | gebonden € 6,75
  • Paprika-knolselderijsoep | bosui | brunoise van paprika € 7,00
  • Uiensoep | broodje gegratineerd met kaas € 7,00
  • Romige aspergesoep met gerookte zalm | kruidenroom (ook vegetarisch mogelijk) € 9,75

Warme voor- en tussengerechten

Warm voor- en tussengerecht vegetarisch

  • Asperges in krokant korstje | gepocheerd ei | dip van mosterd-dille € 14,50

Hoofdgerechten

  • Varkenshaasmedaillons | groene koolrolletjes met spek | bospaddenstoelen-truffelsaus € 27,75
  • Kalfslever | rosé gebakken | spek | ui | appel € 28,50
  • Hollandse dikbil | lendebiefstuk 350 gram | romige cognacsaus € 29,50
  • “Dubbeldoel” runderribeye | crème van witte bonen en spek | kruidenboter € 29,50
  • Asperges beenham | gekookt ei | nieuwe aardappels | Hollandaise saus € 29,50
  • Kalfszwezerik | asperges | saus van gedroogde paddenstoelen € 32,50
  • Tournedos | gebakken paddenstoelen of choronsaus € 33,50
  • Lamsrack | asperges | lamsjus € 34,50

Vegetarische gerechten

  • Gnocchi | gegratineerd met Parmezaanse kaas | saus van gedroogde paddenstoelen € 18,75
  • Gekarameliseerde asperges | courgette cake | knolselderijcrème | Hollandaise saus € 18,75

Visgerechten

  • Zeetong | 500 à 600 gram | in boter gebakken € 45,50

    (supplement vers fruit | gember meerprijs € 2,50)

  • Zalmfilet | asperges | nieuwe aardappels | saus van mosterd en dille € 32,50
  • Tonijn | roerbak | sojalak | wasabicrumble € 33,50