fbpx
Previous slide
Next slide

Dinerkaart

Menu van de Chef
€49,75

  • Tartaar ossenworst

    bieslook | rode ui | augurk | truffelmayonaise | krokantje van bladerdeeg

  • Ossenstaartbouillon

    asperges | tuinkruiden

  • Runderentrecôte

    rösti | rode wijnjus

  • OF
  • Roodbaarsfilet

    lenterisotto | schaaldieren Hollandaise saus

  • Parfait van oreokoekjes

    chocolade | vanillecrumble

  • Ook te bestellen als:
    3 gangen met soep € 38,00 p.p
    3 gangen met koud voorgerecht € 43,00
    gerechten zijn ook los te bestellen

Kindermenu
€15,00

  • Tomatensoep

    gebonden

  • Hamburger of vis

    gebakken | frietjes | verse groenten | appelmoes | mayonaise

  • Kinderijsje

    verrassing uit onze grote schatkist

Verrassingsmenu
€ 62,50

  • Een speciaal door ons keukenteam samengesteld vijf gangen menu. Wij adviseren u graag een passende wijn bij dit menu.
    Het verrassingsmenu kunt u bestellen tot 20.00 uur en wordt alleen per tafel geserveerd.

Om mee te beginnen

  • Broodplank | 2 broodsoorten | aioli | kruidenboter | olijventapenade | olijfolie € 7,25
  • Aperitiefplank | 2 gedroogde ham soorten | 2 worstsoorten € 12,50

Voorgerechten

Voorgerechten vegetarisch en veganistisch

Soep

  • Tomatensoep | gebonden € 7,25
  • Ossenstaartbouillon | asperges | tuinkruiden € 7,00
  • Uiensoep | broodje gegratineerd met kaas € 7,50
  • Aspergesoep | gebonden | asperges | bieslook € 7,75

Warme voor- en tussengerechten

Warm voor- en tussengerecht vegetarisch

  • Asperges benedict | brioche | asperges | spinazie | gepocheerd ei | Hollandaisesaus € 15,75

Hoofdgerechten

  • Varkenshaasmedaillons | gegratineerd | truffel-Pecorinokaas | romige cognacsaus € 28,00
  • Asperges traditioneel | asperges | ham | gekookt ei | nieuwe aardappels | Hollandaisesaus € 28,75
  • Suprême van parelhoenfilet | krokante polenta | saus van mango en specerijen € 28,50
  • Kalfslever | gebakken | spek | ui | appel € 28,75
  • Kalfsbiefstukjes | geroosterde rosevalaardappel | rode wijnjus € 30,50
  • Hollandse dikbil |saus van gerookte knoflook | 350 gram € 30,50
  • Lamsfilet | asperges | geroosterde rosevalaardappel | honing-tijmjus € 32,50
  • Tournedos | geroosterde rosevalaardappel | sjalottensaus € 33,50

Vegetarische gerechten

  • Gratin van asperges | ravioli | truffel | bosui € 19,75
  • Romige risotto | kokosmelk | kurkuma | geroosterde bloemkoolroosjes | shiitake | tuinerwten | rucola | vegan en glutenvrij € 19,25

Visgerechten

  • Tonijnsteak | roerbak van snijbieten | saffraanjus € 29,75
  • Zalmfilet | asperges | schaaldieren Hollandaise saus €29,50
  • Zeetong | 500 à 600 gram | in boter gebakken € 45,50

    (supplement vers fruit | gember meerprijs € 2,50)

Menu van de Chef
€49,75

  • Meloen

    Parmaham | balsamicostroop

  • Runderbouillon

    bosui | julienne van knolselderij

  • Kalfsentrecôte

    zomergroenten | bearnaisesaus

  • OF
  • Kabeljauw

    gesmoorde venkel | saus van mosterd | crème fraiche | mosterdkaviaar

  • Gemarineerde aardbeien

    vanillesabayon | krokante kletskop

  • Ook te bestellen als 3 gangen met soep € 38,00
    Ook te bestellen als 3 gangen met koud voorgerecht € 43,00
    De gerechten van het menu kunt u ook los bestellen.

Om mee te beginnen

  • Broodplank | broodsoorten | aioli | kruidenboter | olijventapenade € 7,50
  • Aperitiefplank | 2 gedroogde hamsoorten | 2 worstsoorten € 13,50

Verrassingsmenu
€ 62,50

  • Een speciaal door ons keukenteam samengesteld vijf gangen menu. Wij adviseren u graag een passende wijn bij dit menu.
    Het verrassingsmenu kunt u bestellen tot 20.00 uur en wordt alleen per tafel geserveerd.

Voorgerechten

Soepen

  • Tomatensoep | gebonden € 7,50
  • Runderbouillon | bosui | julienne van knolselderij € 7,50
  • Uiensoep | broodje gegratineerd met kaas € 7,75
  • Thom kha kai soep € 9,75

Tussengerechten

Hoofdgerechten

  • Varkenshaasmedaillons | gegratineerd met blauw – aderkaas | zomergroenten | rode wijnjus € 28,75
  • Kalfslever | rosé gebakken | spek | ui | appel € 28,75
  • Rundersucade | gestoofd | aardappelpuree | gewokte witlof € 28,75
  • Kalfslever | gebakken | spek | ui | appel € 28,75
  • Lamshaasjes | bimi | truffeljus € 29,00
  • Hollandse dikbil | 350 gram | lendebiefstuk | bearnaisesaus € 30,50
  • Reebiefstuk | saus van kriekenbier en kers | zomergroentes € 33,50
  • Tournedos | | romige saus van paddenstoelen en cognac € 33,50

Vegetarische gerechten

  • Linguine | aglio | knoflook | rode peper | courgette | bospeen | geraspte parmezaanse kaas | vegetarisch € 19,50
  • Rode curry | geroosterde pompoen | rode ui | aubergine | koriander | riso | krokante wrapreepjes| vegan € 19,50

Visgerechten

  • Zeeduivelfilet | gesmoorde venkel | saus van mosterd | crème fraiche mosterdkaviaar € 32,50
  • Hele kreeft | uit de oven | kreeftensaus | paddenstoelen | Parmezaanse kaas € 42,50
  • Zeetong | 500 à 600 gram | in boter gebakken € 45,75

    (supplement vers fruit | gember meerprijs € 2,75)