fbpx

Dinerkaart

Chefs menu
€46,50

  • Rundercarpaccio op Oosterse wijze

    soja saus| wasabimayonaise | gefrituurde uitjes | bieslook | sesamzaadjes | mesclun

  • Runderbouillon

    kruidenflensjes | beukenzwammetjes

  • Kabeljauw

    venkel | zeekraal | kreeftenjus

  • OF
  • Kalfsentrecote

    geroosterde courgette | dragonsaus

  • Aardbeien romanoff | vanilleroomijs
  • Ook te bestellen als:
    3 gangen met soep € 35,50 p.p
    3 gangen met koud voorgerecht € 40,50
    gerechten zijn ook los te bestellen

Kindermenu
€15,00

  • Tomatensoep

    gebonden

  • Hamburger of vis

    gebakken | frietjes | verse groenten | appelmoes | mayonaise

  • Kinderijsje

    verrassing uit onze grote schatkist

Verrassingsmenu
€57,50

  • Een speciaal door ons keukenteam samengesteld vijf gangen menu. Wij adviseren u graag een passende wijn bij dit menu.
    Het verrassingsmenu kunt u bestellen tot 20.00 uur en wordt alleen per tafel geserveerd.

Om mee te beginnen

  • Broodplank | 2 broodsoorten | aioli | kruidenboter | olijventapenade | olijfolie € 6,50
  • Aperitiefplank | 2 gedroogde ham soorten | 2 worstsoorten € 11,50

Voorgerechten

  • Pata Negra | meloen | balsamicostroop €15,50
  • Rundercarpaccio | mesclun | tomaatjes | pittenmix | truffelmayonaise | Parmezaanse kaas € 15,75
  • Tartaar ossenhaas | eierdooier crème | rode ui | peterselie | ansjovis | cornichons kappertjes | kruidenmayonaise € 16,25
  • Pizza van huisgerookte zalm | brickdeeg | mizuna | zoetzure groenten | citrusvinaigrette | mierikswortelcrème € 17,50
  • kwartelmousse | kwartelhammetje | kwartelei | krokantjes van brood | suikersla | minimais € 17,50
  • Salade kreeft | watermeloen | sinaasappel | zoetzuur van venkel en rode ui | gember – yoghurtdressing € 19,50
  • Visproeverij | huisgerookte zalm | gerookte paling | Hollandse garnalen | gemarineerde appel in piccalilly | limoenmayonaise € 18,75

Voorgerechten vegetarisch

  • Tartaar van rode biet en appel | geroosterde pecannoten | roombrie | doperwtencrème €14,75
  • Insalata caprese | buffelmozzarella | tomaat | walnoten | basilicum | mesclun | pestodressing € 14,75

Soep

  • Tomatensoep | bosui € 6,75
  • Uiensoep | broodje gegratineerd met kaas € 7,00
  • Runderbouillon | kruidenflensjes | beukenzwammetjes € 6,75
  • Mosterdsoep | spekjes (ook vegetarisch mogelijk) € 7,75

Warme voor- en tussengerechten

  • Eendenlever | gebakken | pata negra | balsamicocrème € 18,75
  • Pompoen en Coquille | truffelvinaigrette € 18,75

Warm voor- en tussengerecht vegetarisch

  • Portobello | truffelrisotto | morille jus € 14,50

Hoofdgerechten

  • Parelhoen suprême | ratatouille | saus van mosterd-honing € 24,50
  • Veluwse eendenborstfilet | knolselderij | sinaasappel-specerijensaus € 26,50
  • Kalfslever | rosé gebakken | spek | ui | appel € 28,50
  • Hollandse dikbil | lendebiefstuk (350 gr) | gegrild | bearnaisesaus € 28,50
  • Runderribeye | geroosterde courgette | rode portsaus € 28,50
  • Zomerhert | geroosterde courgette | rode portsaus € 31,50
  • Kalfszwezerik | crème van knolselderij | morille jus € 32,50
  • Tournedos | stroganoffsaus € 32,50

Vegetarische gerechten

  • Gepofte zoete aardappel | ratatouille | lente ui | kruidencrème Fraiche | kerrieolie € 18,50
  • Duo van courgette | cake en gevulde courgette met linzen | oude kaas | tomaat € 19,50

Visgerechten

  • Zeetong | 500 à 600 gram | in boter gebakken € 45,50

    (supplement vers fruit | gember meerprijs € 2,50)

  • Snoekbaarsfilet | zoete wortel | beurre blanc € 27,50
  • Tonijn | roerbak | sojalak | wasabicrumble € 29,50
  • Hele kreeft thermidor | gevuld met shiitake | sjalot | kreeftenjus | gegratineerd met kaas € 42,50