fbpx

Dinerkaart

Menu van de Chef
€49,75

  • Vitello Tonato

    gebraden kalfsmuis | rucola | gefrituurde kappertjes | cherry tomaatjes | tonijnmayonaise

  • Runderbouillon

    paddenstoelen | wortel | verse kruiden

  • Kalfsribeye

    geroosterde courgette | romige pepersaus

  • OF
  • Kabeljauwrugfilet

    linguine | groene kruidenolie

  • Kaneel tiramisu

    gepocheerde peer

  • Ook te bestellen als:
    3 gangen met soep € 38,00 p.p
    3 gangen met koud voorgerecht € 43,00
    gerechten zijn ook los te bestellen

Kindermenu
€15,00

  • Tomatensoep

    gebonden

  • Hamburger of vis

    gebakken | frietjes | verse groenten | appelmoes | mayonaise

  • Kinderijsje

    verrassing uit onze grote schatkist

Verrassingsmenu
€ 62,50

  • Een speciaal door ons keukenteam samengesteld vijf gangen menu. Wij adviseren u graag een passende wijn bij dit menu.
    Het verrassingsmenu kunt u bestellen tot 20.00 uur en wordt alleen per tafel geserveerd.

Om mee te beginnen

  • Broodplank | 2 broodsoorten | aioli | kruidenboter | olijventapenade | olijfolie € 7,25
  • Aperitiefplank | 2 gedroogde ham soorten | 2 worstsoorten € 12,50

Voorgerechten

Voorgerechten vegetarisch en veganistisch

Soep

  • Tomatensoep | gebonden € 7,00
  • Runderbouillon | paddenstoelen | wortel | verse kruiden € 7,00
  • Uiensoep | broodje gegratineerd met kaas € 7,50
  • Zoete aardappelsoep | kerrie room € 7,50

Warme voor- en tussengerechten

Warm voor- en tussengerecht vegetarisch

  • Koningsoesterzwam | truffeljus | mosterdzaad | paksoi € 15,75

Hoofdgerechten

  • Kalfssukade | zacht gegaard | rucola stamppot | eigen jus € 28,75
  • Varkenshaasmedaillons | gegratineerd | roombrie | saus van groene kruiden | geroosterde courgette € 27,75
  • Reebiefstukjes | cranberrysaus | geroosterde zoete aardappel € 33,50
  • Boerderij Eend | geroosterde zoete aardappel | saus van rode port - citrusfruit € 28,25
  • Hollandse dikbil | l pepersaus | 350 gram € 30,50
  • Kalfslever | gebakken | spek | ui | appel € 28,75
  • Tournedos | geroosterde courgette | truffelsaus € 33,50
  • Kalfszwezerik | krokant gebakken | calvadossaus | geroosterde courgette € 35,00

Vegetarische gerechten

Visgerechten

  • Gamba’s | pittig | linguine | knoflook | bosui € 28,50
  • Heilbotfilet | wortel | zeekraal | schaaldierenjus € 28,75
  • Zeetong | 500 à 600 gram | in boter gebakken € 45,50

    (supplement vers fruit | gember meerprijs € 2,50)