fbpx
Vorige slide
Volgende slide

Dinerkaart

Bert’s Chefmenu
€51,50

  • Kalfscarpaccio

    Kalfscarpaccio | mesclun | pittenmix | cherrytomaatjes | pestodressing

  • Ossenstaartbouillon

    Ossenstaartbouillon | knolselderij | bieslook

  • Black Angussteak

    Black Angussteak | witlof | romige pepersaus

  • OF
  • Skrei winterkabeljauw

    Skrei winterkabeljauw | parelcouscous | gele currysaus

  • Cappuccino van chocolade

    Cappuccino van chocolade | chocolademousse | vanilleroom | crumble

  • Ook te bestellen als 3 gangenmenu met soep € 39,00
    Ook te bestellen als 3 gangenmenu met koud voorgerecht € 44,00
    De gerechten van het menu kunt u ook los bestellen.

Om mee te beginnen

  • Broodplank | broodsoorten | aioli | kruidenboter | olijventapenade € 7,50
  • Aperitiefplank | 2 gedroogde hamsoorten | 2 worstsoorten € 13,50

Verrassingsmenu
€ 62,50

  • Een speciaal door ons keukenteam samengesteld vijf gangen menu. Wij adviseren u graag een passende wijn bij dit menu.
    Het verrassingsmenu kunt u bestellen tot 20.00 uur en wordt alleen per tafel geserveerd.

Voorgerechten

  • Rundercarpaccio | mesclun | tomaatjes | pittenmix | Parmezaanse kaas | truffelmayonaise € 16,25
  • Millefeuille (bladerdeeg) | parmaham | druiven | mangosalsa | suikersla | roomkaas | crème fraîche € 16,50
  • Rouleaux van parelhoender | groene asperges | mosterd-honingdressing € 17,25
  • Duivenborst Anjou Anjou | paddenstoelen salade | mosterdkaviaar | truffeldressing € 17,75
  • Sashimi tonijn | soja | ingelegde groente | chips van lotuswortel | wasabimayonaise | furikake € 18,75
  • Zeevruchten cocktail | Hollandse garnalen | mosselen | gerookte forel | zoetzure komkommer | ijsbergsla | groene kruidenmayonaise € 18,75
  • Visproeverij | gerookte zalm | gerookte paling | Hollandse garnalen| suikersla | cocktailmayonaise € 19,75
  • Conference peer | uit de oven | cranberry compote | roombrie | walnoot | rode wijn siroop | vegetarisch € 15,75
  • Carpaccio van geroosterde aubergine | mozzarella bolletjes | pittenmix | pesto van tomaat | vegetarisch € 16,75

Soepen

  • Tomatensoep | gebonden € 7,75
  • Ossenstaartbouillon | knolselderij | bieslook € 7,75
  • Uiensoep | broodje gegratineerd met kaas € 8,25
  • Bisque | zeevruchten | bieslookroom € 11,50

Tussengerechten

Hoofdgerechten

  • Piepkuiken | gebraden | bonne femme | gevogeltejus € 27,50
  • Varkensrack| hete bliksem | mosterdhoning-thijmsaus € 28,75
  • Kalfslever| rosé gebakken | spek | ui | appel € 29,50
  • Kalfs ribeye | witlof | bearnaisesaus € 29,75
  • Hollandse dikbil (lendebiefstuk) | kruidenboter (350 gram) € 30,50
  • Kalfszwezerik | krokant gebakken | peulvruchten | truffeljus € 33,50
  • Reebiefstukjes | witlof | saus van cranberry € 33,50
  • Tournedos | witlof | romige pepersaus € 34,50

Vegetarische gerechten

  • Flespompoen | gevuld | pompoenrisotto | pompoenpitolie | rucola € 20,75
  • Curry | bloemkool | knoflook | kokos | basmatirijst | koriander € 20,75

Visgerechten

  • Gamba’s | linguine aglio e olio | citroensaus € 28,50
  • Zalmfilet geglaceerd met soja en zwarte knoflook | paksoi Shanghai | saus van gele curry € 29,50
  • Zeetong | 500 à 600 gram | in boter gebakken € 47,50

    (supplement vers fruit | gember meerprijs € 2,50)