Dinerkaart
Menu van de Chef
€49,50
-
Vitello tonato
zacht gegaarde kalfsmuis | tonijnmayonaise | groene asperges | kappertjes | rucola | broodcroutons
-
Runderbouillon
paddenstoelen | bieslook
-
Heilbotfilet
gesmoorde prei | beurre blanc
-
OF
-
Black Angus steak
gekarameliseerde witlof | saus van gerookte knoflook
-
Trifle van banaan en chocolade
pindacrumble
-
Ook te bestellen als:
3 gangen met soep € 37,00 p.p
3 gangen met koud voorgerecht € 42,75
gerechten zijn ook los te bestellen
Kindermenu
€15,00
-
Tomatensoep
gebonden
-
Hamburger of vis
gebakken | frietjes | verse groenten | appelmoes | mayonaise
-
Kinderijsje
verrassing uit onze grote schatkist
Verrassingsmenu
€ 62,50
-
Een speciaal door ons keukenteam samengesteld vijf gangen menu. Wij adviseren u graag een passende wijn bij dit menu.
Het verrassingsmenu kunt u bestellen tot 20.00 uur en wordt alleen per tafel geserveerd.
Om mee te beginnen
-
Broodplank | 2 broodsoorten | aioli | kruidenboter | olijventapenade | olijfolie € 7,25
-
Aperitiefplank | 2 gedroogde ham soorten | 2 worstsoorten € 12,50
Voorgerechten
-
Rundercarpaccio | mesclun | tomaatjes | pittenmix | Parmezaanse kaas € 15,75
-
Papadum | gerookte Veluwse eendenborst | walnoot | mango | sojabonen | mesclun | tandoorimayonaise € 16,50
-
Aspergesalade | groene en witte asperges | mesclun | Parmaham | walnoot | tomaat | kwartelei | limoendresssing € 17,75
-
Gemarineerde tonijn | rettich | komkommer | Hollandse garnalen | geroosterde sesamdressing € 17,75
-
Gerookte paling | briochebrood | crème fraiche | ingelegde bloemkoolroosjes | haringkaviaar € 17,50
-
Surf & Turf steak tartaar en gefrituurde gamba | augurk | kappertjes | rode ui crostini | kruidenmayonaise € 17,75
-
Visproeverij | gerookte zalm |gerookte paling | Hollandse garnalen | suikersla | mierikswortelcrème € 19,50
Voorgerechten vegetarisch en veganistisch
-
Groene en witte asperges | in kruidenflensjes gerold | geitenkaascrème | mesclun rode ui compote | vegetarisch € 15,50
-
Taartjes van shiitake | tomaat | olijf | zoete aardappel | truffelcrème | gefrituurde oesterzwammen | vegetarisch/veganistisch € 14,75
Soep
-
Tomatensoep | gebonden € 6,75
-
Paprika-knolselderijsoep | bosui | brunoise van paprika € 7,00
-
Uiensoep | broodje gegratineerd met kaas € 7,00
-
Romige aspergesoep met gerookte zalm | kruidenroom (ook vegetarisch mogelijk) € 9,75
Warme voor- en tussengerechten
-
Krokante buikspek en paling | venkelzalf € 18,75
-
Gamba’s | gewokte rode ui en taugé | saffraanjus € 18,75
Warm voor- en tussengerecht vegetarisch
-
Asperges in krokant korstje | gepocheerd ei | dip van mosterd-dille € 14,50
Hoofdgerechten
-
Varkenshaasmedaillons | groene koolrolletjes met spek | bospaddenstoelen-truffelsaus € 27,75
-
Kalfslever | rosé gebakken | spek | ui | appel € 28,50
-
Hollandse dikbil | lendebiefstuk 350 gram | romige cognacsaus € 29,50
-
“Dubbeldoel” runderribeye | crème van witte bonen en spek | kruidenboter € 29,50
-
Asperges beenham | gekookt ei | nieuwe aardappels | Hollandaise saus € 29,50
-
Kalfszwezerik | asperges | saus van gedroogde paddenstoelen € 32,50
-
Tournedos | gebakken paddenstoelen of choronsaus € 33,50
-
Lamsrack | asperges | lamsjus € 34,50
Vegetarische gerechten
-
Gnocchi | gegratineerd met Parmezaanse kaas | saus van gedroogde paddenstoelen € 18,75
-
Gekarameliseerde asperges | courgette cake | knolselderijcrème | Hollandaise saus € 18,75
Visgerechten
-
Zeetong | 500 à 600 gram | in boter gebakken € 45,50
(supplement vers fruit | gember meerprijs € 2,50)
-
Zalmfilet | asperges | nieuwe aardappels | saus van mosterd en dille € 32,50
-
Tonijn | roerbak | sojalak | wasabicrumble € 33,50