fbpx
Previous slide
Next slide

Restaurant Campman verzorgt uw receptie tot in de puntjes

Heeft u iets te vieren? Een zakelijk succes of een privé gebeurtenis? Kies Restaurant Campman dan als locatie voor uw receptie. De sfeervolle ambiance begint al op weg naar ons restaurant. Restaurant Campman is gelegen middenin de bossen in het Renkums Beekdal waar u kunt genieten van de rust en ruimte. Eenmaal binnen staan onze medewerkers klaar om u en uw gasten te ontvangen en het u tijdens uw gehele verblijf naar uw zin te maken.

Kies uit een van onze vier zalen

Wij verzorgen uw receptie tot in de puntjes in een van onze vier zalen. De ruimtes zijn geschikt voor groepen tot 250 personen, maar door meerdere zalen te combineren, zijn uiteraard ook grotere gezelschappen welkom. Bij Restaurant Campman hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en uw specifieke wensen. De setting van uw receptie bepaalt u dan ook helemaal zelf. Uiteraard kunnen wij u adviseren over de diverse mogelijkheden.

Spectaculaire, bosrijke omgeving

Onze zalen zijn uitgerust met alle benodigde apparatuur en zijn voorzien van airconditioning. In de zomermaanden kunt u gebruikmaken van het aangrenzende terras, met prachtig uitzicht naar de bossen op de Veluwe. De bosrijke omgeving vormt een spectaculair decor voor uw receptie.

Uw receptie volledig naar wens

Wilt u de mogelijkheden voor uw receptie met ons bespreken? We nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om te zien wat we voor u kunnen betekenen. Aan de hand van uw wensen en met behulp van onze jarenlange horecaervaring organiseren wij een receptie die volledig aan uw wensen voldoet. Neemt u contact met ons op om een afspraak te maken? We kijken uit naar uw bericht.