Restaurant Campman Hartenseweg 23 6871 NB Renkum ma-za vanaf 08.00 uur zo vanaf 09.00 +31 (0) 317 312221

Vergaderen

RestaurantCampman voor uw vergadering

Centraal gelegen in Gelderland in de bossen tussen Renkum en Wageningen, ligt Restaurant Campman. Een ideale vergaderlocatie of onderkomen voor elk zakelijk evenement. In ons ruime restaurant heeft u de beschikking over meerdere zalen met alle mogelijkheden voor vergaderingen, productpresentaties, netwerkbijeenkomsten, kennis event of business event. Ons uiterst kundige team kan u perfect assisteren bij het organiseren van uw vergadering.

Voorgrote en kleine vergaderingen

Restaurant Campman biedt een ruime keuze uit vergaderruimte. U kunt bij ons terecht met gezelschappen vanaf 4 tot wel 250 gasten. Met de beschikking over 4 zalen is onze locatie uitermate geschikt voor seminars, als vergaderlocatie en allerlei andere business events. Wij richten de zalen geheel in naar uw wensen. Uiteraard met alle benodigde presentatie apparatuur en een geluidsinstallatie. Ook heeft u de beschikking over gratis WIFI.

Lunchof diner bij uw vergaderlocatie

In combinatie met uw vergadering of business event is het mogelijk om gebruik te maken van ons restaurant. Of uiteraard verzorgt Restaurant Campman voor u een uitgebreid buffet of een overheerlijke lunch. Van een lunch met broodjes en soep, tot een uitgebreid aangeklede koffietafel. Bij ons zijn alle mogelijkheden open. Hiermee biedt u uw gasten de gelegenheid om langer door te vergaderen en laat u uw zakenpartners weten dat u hen waardeert.

Vergaderlocatiein stijl

De stijlvolle en moderne ambiance van Restaurant Campman biedt u een vergaderlocatie in stijl. Uw zakenrelaties zullen de omgeving binnen en buiten zeker op prijs stellen. Dankzij de ligging in de bosrijke omgeving van Renkum en Wageningen is er de mogelijkheid in de pauze van uw bijeenkomst een korte wandeling te maken. Zo kunt u genieten van de rust van de natuur en misschien nieuwe inspirerende ideeën opdoen voor de rest van de dag.

Centraalgelegen vergaderlocatie met gratis parkeren

Vele toegangswegen leiden naar Restaurant Campman in Renkum. Naast ons restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Hier bevinden zich ook elektrische oplaadpunten voor uw auto. Dus wilt u een stijlvolle vergaderlocatie in Gelderland in een rustige en besloten ambiance? Neem dan contact op met Restaurant Campman. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die wij u met uw business event kunnen bieden.