fbpx
Previous slide
Next slide

Restaurant Campman voor uw vergadering

Centraal gelegen in Gelderland in de bossen tussen Renkum en Wageningen, ligt Restaurant Campman. Een ideale vergaderlocatie of onderkomen voor elk zakelijk evenement. In ons ruime restaurant heeft u de beschikking over meerdere zalen met alle mogelijkheden voor vergaderingen, productpresentaties, netwerkbijeenkomsten, kennis event of business event. Ons uiterst kundige team kan u perfect assisteren bij het organiseren van uw vergadering.

Vergaderlocatie in stijl

De stijlvolle en moderne ambiance van Restaurant Campman biedt u een vergaderlocatie in stijl. Uw zakenrelaties zullen de omgeving binnen en buiten zeker op prijs stellen. Dankzij de ligging in de bosrijke omgeving van Renkum en Wageningen is er de mogelijkheid in de pauze van uw bijeenkomst een korte wandeling te maken. Zo kunt u genieten van de rust van de natuur en misschien nieuwe inspirerende ideeën opdoen voor de rest van de dag.

Centraal gelegen vergaderlocatie met gratis parkeren

Vele toegangswegen leiden naar Restaurant Campman in Renkum. Naast ons restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Hier bevinden zich ook elektrische oplaadpunten voor uw auto. Dus wilt u een stijlvolle vergaderlocatie in Gelderland in een rustige en besloten ambiance? Neem dan contact op met Restaurant Campman. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die wij u met uw business event kunnen bieden.