Restaurant Campman Hartenseweg 23 6871 NB Renkum ma-za vanaf 08.00 uur zo vanaf 09.00 +31 (0) 317 312221

Wildfair

Wildfair2018

RENKUM – Voor de vierde keer vondt de WildFair plaats bij restaurant Campman, ruim 3500 bezoekers bezochten op zondag 14 oktober 2018 de 45 stands en demonstratie’s op het terrein aan de Hartenseweg 23 te Renkum.

 

Bij de WildFair vond je alles op het gebied van jagen. Men kon zich laten informeren bij de vele stands over het wildbeheer,  jachthonden, camera’s,  jachtkleding, laarzen, koken met wild, valkenier en wild producten proeven. Wild zwijn aan het spit. De Jachtbitter met borrelglaasje aan keycord zijn door de bezoekers graag gedragen.

Maar ook dames kleding, sieraden, hoeden, schilderijen, bronzen beelden, dames jachtkleding Debby Smit GwG Girls with Guns Clothing en jachtreizen Unlimited Outdoors van Bianca Poelman-Kraak De jachthondenstands waren ruim vertegenwoordigd. Euregio Gundogs, Hubertus Gold, Pallesen Jacht en hond, Colourfull Dogs, Bijzonder Goed For Dogs Only, SuperFurDogs.


Bezoekers konden schieten op de luchtbuksbaan en leuke prijzen winnen. Mede mogelijk gemaakt door Wapenhandel Janssen uit Veenendaal en team Dick Opperman, Anton Lozekoot en Wim Derksen.

Boswachter Leendert Houweling verzorgde verschillende wandelingen in het Renkums Beekdal. Stichting Natuurvoorlichting Veluwe en Vereniging Het Edelhert waren met een info stand voor de bezoekers aanwezig.

Bij de NOJG was ook de stand van de NOJG kids uit Gelderland en daar konden kinderen aan leuke activiteiten meedoen, maken van mezenbolhouder, ook was er een grabbelton met leuke cadeautjes aanwezig.

Demonstratie’s:

Er waren demonstraties van jachthonden in het demo bos.

Springers door Lenny Kamphuis, Zweetwerk door Simone Beumer en Nienke Roelofs en Retriever workshop door Yvonne Scheltens.

En er waren op het grasveld shows met roofvogels door erkend Valkenier Rob Poliste.

Men kon in een stoere auto van Kien plaatsnemen wat de Berkenhorstblazers ook deden bij het spelen van jachtliederen.

Op verschillende plaatsen op het terrein stonden aanzitladders van Herman Hunter waar men het terrein mooi kon overzien.

Ook de bosbouw en houtsector was dit jaar weer aanwezig door de locale standhouder Wassingmaat.

Een selectie van de vandaag genomen Campman Foto’s! Je kunt ze bestellen via deze link of via het ‘winkelwagentje’ rechts boven op haar website www.denisefotografeert.nl https://www.oypo.nl/nl/3c6a7ad79fd21a0d

Horeca:

Er waren op diverse plaatsen van alles te verkrijgen van drank tot heerlijk klaar gemaakt wild, paté of ijs. De Wildgerechten kunt u voor de feestdagen bij het restaurant bestellen.

Kijk voor meer informatie op :

https://www.restaurantcampman.nl